Benefiet Korenfestival

KORENFESTIVAL

Henk Poort met verrassend soloprogramma

De bekende opera- en musicalacteur Henk Poort treedt vrijdag 19 oktober 2018 op met een soloprogramma. Henk Poort kreeg onder meer bekendheid door zijn optreden in verschillende operettes en musicals.

Zijn doorbraak beleefde hij met zijn optreden in ‘The Phantom of the Opera’.
Inmiddels heeft hij ook een soloprogramma op zijn naam staan met de titel ‘Ik ben mijn lied’. Hierin kruipt hij in de huid van personages uit zijn jeugd die hij doorbracht in de Jordaan. Hij zingt nummers uit zijn omvangrijke repertoire en bovendien blijkt Poort een boeiend verteller te zijn.

Aanvang 20.15 uur, kaarten à € 15,00 (Kwartiermakers 
€ 12,50) in Het Kwartier (Jan Steenlaan 16B) of reserveren via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(info: 0182-341612)
foto: Elisabeth Melchior

henk poort

LEKKER CHILLEN BIJ DE FILM

GroteVriendelijkeReus film

Valpreventie: voorkomen is beter dan genezen

Helaas komen er onder ouderen veel valpartijen voor. Dennis Walraven, fysiotherapeut van Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude geeft in zijn wekelijkse seniorengymnastiek op vrijdagmiddag van twee tot drie uur extra aandacht aan VALPREVENTIE.

Hij geeft informatie, adviezen, handige tips en oefeningen om te voorkomen dat u valt. Loop gerust tijdens de Valpreventieles eens binnen om te kijken of deze lessen ook voor u van nut kunnen zijn.

valpreventie 2018

TOP