Laden Evenementen

Wat is er mooier dan zangtalent uit de Krimpenerwaard aan het werk te zien? Dicht bij huis en begeleidt door professionals.

Wat is er mooier dan talenten uit de Krimpenerwaard aan het werk te zien? Dicht bij huis en begeleid door professionals. Het Cultuurhuis Krimpen, Concordia Haastrecht en Het Kwartier organiseren in samenwerking met Het Cultuurstation in Schoonhoven en RTV Krimpenerwaard een talentenjacht voor de beste zanger, zangeres of groep van de Krimpenerwaard. Een prachtig initiatief dat talenten en inwoners uit de waard verbindt, het beloven spectaculaire optredens te worden met een kijkje achter de schermen, interviews en live uitzendingen op RTV Krimpenerwaard. Inmiddels hebben de selecties plaatsgevonden en er is werkelijk uitstekend talent waargenomen door onze muzikale specialisten!

De aftrap is op 28 januari in Het Kwartier. Na de eerste ronde, die ook in Krimpen a/d Lek (4 feb.) en Haastrecht (11 feb.) plaats vinden, zijn er twee ‘battles’ oftewel halve finales (11 en 18 maart respectievelijk in Haastrecht en Krimpen a/d Lek) , terwijl de ‘Grande Finale’ opnieuw in Het Kwartier wordt gehouden op 15 april.

Kortom: een uitstekende gelegenheid voor nieuw zangtalent om zich te presenteren aan het grote publiek!

Kaartjes à € 10,00

Bestellen via onderstaande knop of afhalen bij Het Kwartier.

Deel dit event