Laden Evenementen

‘Nee, ik ben niet eigenwijs, ik ben DWARS!’

Met liedjes, acts, muzikaliteit en humor als gereedschappen gaat Tijl Damen aan de slag met het publiek en raakt steeds verder verstrikt in zijn eigen DWARS-doctrine.

Tijl Damen is een geboren dwarsligger. Als peuter hing hij al in zijn tuigje naast de buggy te bungelen. En hij is een man met lang haar. En hij draagt al 20 jaar geen jas. Het liefst doet Tijl de dingen nét een beetje anders dan anderen. Is dat altijd een goed idee? Nee. Of eigenlijk: Ja! Want als je naast het gebaande pad loopt, zie je van alles dat de rest ontgaat.

De mens is een kuddedier en voelt zich het fijnst als ‘ie meehobbelt met de meute. Maar daarmee verander je de wereld niet!
Onze geschiedenis is gebouwd op notoire dwarsliggers en eigenwijze figuren. Als die niet bestonden zou alles altijd hetzelfde blijven. Dan leefden we nu nog in de oertijd!

Tijdens deze muzikale, interactieve theatervoorstelling gaat Tijl er dan ook eens flink tegenin. Het liefst tegen alles. Hij leert zijn publiek eigenwijs te zijn, zelf na te denken. Maar gaat het nog steeds goed als werkelijk iedereen dwarsligt?

Deel dit event