#main-header #top-menu li.current-menu-item > a { color: #db2391 !important; }

Virtuele Rondleiding

Wilt u een rondleiding door Het Kwartier? Dat kan nu ook online. Door op de onderstaande foto te klikken, kunt u een virtuele rondwandeling door Het Kwartier maken.

© Abe Maaijen / www.abefoto.nl

Bruiloften & Partijen

Het Kwartier is dé locatie om uw feest, bruiloft of partij te vieren. Laat u verrassen door de warme sfeer en gastvrijheid van onze zalen met de bar als middelpunt. Ook de culinaire invulling van uw gelegenheid kunt u aan ons overlaten. Onze keuken staat garant voor verrukkelijke en perfect samengestelde buffetten en hapjes. 

Dé grote dag

Opzoek naar een trouwlocatie met een spetterend feest voor 350 gasten of een intieme lunch met familie vrienden? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Kwartier is de plek voor jullie trouwreceptie, lunch met familie en vrienden, en/of een spetterend eindfeest. De zalen zijn geheel naar wens en stijl in te richten. Samen bekijken we graag de mogelijkheden om jullie bijzondere dag helemaal naar wens te laten verlopen.

Receptie, lunch of buffet?

Uw verjaardag vieren op locatie? Ook uw gezellig samenzijn met familie en vrienden biedt Het Kwartier een geschikte locatie. De locatie biedt zowel zalen voor een lunch voor 25 gasten of een receptie voor 100 gasten. Het welzijn van u en uw gasten heeft onze hoogste prioriteit. Door onze enthousiaste en gastvrije bediening, een lekker glas en heerlijke culinaire invulling zorgen wij voor een geslaagd samenzijn.

 

Pin It on Pinterest

Share This
X