#main-header #top-menu li.current-menu-item > a { color: #db2391 !important; }

Virtuele Rondleiding

Wilt u een rondleiding door Het Kwartier? Dat kan nu ook online. Door op de onderstaande foto te klikken, kunt u een virtuele rondwandeling door Het Kwartier maken.

© Abe Maaijen / www.abefoto.nl

Dagbesteding Krimpenerwaard

In het cultureel en maatschappelijk centrum Het Kwartier werken ook mensen met een verstandelijke beperking. Daar zijn we blij mee en trots op! Zij worden begeleid door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge en enthousiaste organisatie die zich voor deze groep inzet voor zinvolle en prettige vormen van dagbesteding. De doelstelling van Dagbesteding Krimpenerwaard past uitstekend bij ons doel om met vele nieuwe activiteiten een impuls te geven aan de vitaliteit van Stolwijk en daarmee de leefbaarheid te versterken.

De deelnemers van de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zijn tijdens de openingsuren overdag onze gastheren- en gastvrouwen. Zij bedienen onder leiding van hun coördinator de gasten van Het Kwartier tijdens veel activiteiten.

Deze Stichting geeft op een zinvolle en plezierige wijze extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Met een goede begeleiding en een juiste balans tussen in- en ontspanning kunnen zij volwaardig meedraaien in de samenleving. Belangstelling om deel te nemen aan dagbesteding in Het Kwartier? Neem dan contact op met Arjenne Timmer, telefoon (06) 28 68 24 64 of arjenne.tw@gmail.com.

Pin It on Pinterest

Share This
X