#main-header #top-menu li.current-menu-item > a { color: #db2391 !important; }

Virtuele Rondleiding

Wilt u een rondleiding door Het Kwartier? Dat kan nu ook online. Door op de onderstaande foto te klikken, kunt u een virtuele rondwandeling door Het Kwartier maken.

© Abe Maaijen / www.abefoto.nl

Evenementen

In Het Kwartier zijn vele culturele en maatschappelijke activiteiten. Regelmatig zijn er toneel-, cabaret- of muziekvoorstellingen. Speciaal voor de jeugd zijn er originele activiteiten en interactieve voorstellingen.

Naast alle repetities en uitvoeringen van de verenigingen verzorgen deze vaste gebruikers ook kindertoneelvoorstellingen en kinderconcerten. Deze culturele en maatschappelijke activiteiten vindt u in de Agenda waarop u in één oogopslag kunt zien wanneer er wat te doen is.

Veel verenigingen maken gebruik van Het Kwartier waarover u alle informatie ziet bij ‘Vaste gebruikers’. Over de vele maatschappelijke initiatieven die succesvol zijn gestart, zijn de tijden te vinden onder ‘Activiteiten’ zoals de Open Eettafel en Soepmiddag voor senioren, de gratis Zwerfboekenbibliotheek en het Voorleesuurtje voor Peuters van het Speelkwartier.

Pin It on Pinterest

Share This
X