Laden Evenementen

Tijd voor een potje BINGO! Heb jij geluk? Je weet het nooit zeker. Wat wél zeker is: deze bingoshow vol muziek uit het vrolijke repertoire van dit muzikale cabaretduo.

Na het succes van de vorige vier theatershows en het winterspektakel SNEEUWBEESTEN, is het nu tijd voor De Bingo Show. Maartje en Kine nemen je mee naar een bingokaart vol muziek: van Brahms en beatbox tot Franz Schubert en Frans Bauer. Als Maartje en Kine één ding goed kunnen dan is het alle muzikale ballen hoog houden. Wat voor muziek mag je verwachten? Heerlijke liedjes over ware liefde, fijne dagdromen en meezingers en -swingers. Weet je de bingoballen niet van muziek? Dan zijn er altijd nog felbegeerde prijzen te winnen! Win je een trip naar een zonnig Spaans eiland? Of een kapot koffiezetapparaat?

Over Maartje en Kine

Cabaretduo Maartje en Kine staat bekend om het combineren van klassieke met ultramoderne muziek. Ze spelen met zijn tweeën zelfs meer dan twintig instrumenten, waaronder bijzondere instrumenten als de banjo, de accordeon, de balalaika, de zingende zaag, de autoharp en de neusfluit. Een voorstelling van Maartje en Kine is hilarisch én ontroerend tegelijkertijd.

De twee trokken onder andere ogen met de NTR-documentaire Maartje en Kine Buigen Niet, een documentaire over hun roadtrip door Noorwegen tijdens de coronatijd. Ook zijn Maartje en Kine geroemd om hun Miniconcerten voor Alleenstaanden en hun muzikale shows bij Top 2000 a gogoTijd voor Max en Opium op Oerol Festival. Daarnaast stonden ze op bekende festivals als Lowlands, de Zwarte Cross en Paaspop.

Kortom: een show van Maartje en Kine mag niet ontbreken op je bingokaart!

Kaartjes: € 20,00 (€ 17,50 voor Kwartiermakers)

Deel dit event