Over Het Kwartier

Stichting Stolwijk Ontmoet

Stichting Stolwijk Ontmoet heeft als doel het beheren en exploiteren van Het Kwartier als brede gemeenschappelijke ontmoetingsplaats en activiteitencentrum met een culturele, maatschappelijke en sociale functie. De stichting heeft een ondersteunende functie aan inwoners, verenigingen en maatschappelijke organisaties met als doel verbetering en behoud van de leefbaarheid van Stolwijk.

Het Kwartier heeft een centrale plaats in de culturele en maatschappelijke infrastructuur van Stolwijk en de gemeente Krimpenerwaard. De diverse culturele en maatschappelijke activiteiten voor de bewoners en een thuis voor de vele verenigingen versterken de vitaliteit en aantrekkelijkheid van Stolwijk en de gemeente Krimpenerwaard. Hiermee wordt ook de onderlinge cohesie en het onderlinge begrip in de gemeenschap versterkt. Het Kwartier is een prachtige locatie voorzien van state of the art voorzieningen en is hierdoor eveneens een mooie representatieve plek voor een feest. Het Kwartier wordt door meer dan 60% van de Stolwijkers één of meerdere keren per jaar bezocht. Ook steeds meer inwoners vanuit de andere plaatsen in de Krimpenerwaard bezoeken de theatervoorstellingen.

Jouw mening vinden wij belangrijk!

Het bestuur van Stichting Stolwijk Ontmoet staat altijd open voor tips, ideeën en opmerkingen over het programma en de faciliteiten van Het Kwartier Wil jij ons iets melden? Laat het ons weten!

Contactgegevens SSO

Het bestuur

Functie Naam E-mailadres Telefoonnummer
Voorzitter Aris Neven a.neven@wxs.nl 06 51340511
Penningmeester Charony van Keulen info@cvk-accountancy.nl 06 83163627
Secretaris Marcel van Kersbergen marcel@bureau-plan-b.nl 06 12353081
Tweede secretaris Jaap Uittenbogaard jaap.uittenbogaard@telfort.nl 06 53769530
Bestuurslid Christianne van Overmeeren cvanovermeeren@bbtech.nl 06 30535585

Boekingen verenigingen en zalen

Naam E-mailadres Telefoonnummer
Gerie Rietveld gerierietveld@kpnplanet.nl 06 28764750

Contactpersoon Gebruikersraad

Naam E-mailadres Telefoonnummer
Jaap Uittenbogaard jaap.uittenbogaard@telfort.nl 06 53769530

Contact exposities

Naam E-mailadres Telefoonnummer
Jaap Uittenbogaard jaap.uittenbogaard@telfort.nl 06 53769530

Dagbesteding Krimpenerwaard

In het cultureel en maatschappelijk centrum Het Kwartier werken mensen met een verstandelijke beperking. Daar zijn we blij mee en trots op! Zij worden begeleid door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge en enthousiaste organisatie die zich voor deze groep inzet voor zinvolle en prettige vormen van dagbesteding. De doelstelling van Dagbesteding Krimpenerwaard past uitstekend bij ons doel om met vele nieuwe activiteiten een impuls te geven aan de vitaliteit van Stolwijk en daarmee de leefbaarheid te versterken.

De deelnemers van de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zijn tijdens de openingsuren overdag onze gastheren- en gastvrouwen. Zij bedienen onder leiding van hun coördinator de gasten van Het Kwartier tijdens veel activiteiten. Hierdoor kunnen zij volwaardig meedraaien in de samenleving.

Dagbesteding Krimpenerwaard

Belangstelling om deel te nemen aan dagbesteding in Het Kwartier?

Neem dan contact op met Arjenne Timmer.

Telefoon (06) 28 68 24 64 of
arjenne.tw@gmail.com

Word Kwartiermaker!

Word Kwartiermaker

Ben je al kwartiermaker? Steun Het Kwartier en word ook Kwartiermaker! Kwartiermakers steunen blijvend Het Kwartier met een jaarlijkse bijdrage van 15 euro. Je ontvangt een Kwartiermakers-pas waarmee je 2,50 euro korting krijgt op voorstellingen georganiseerd door Stichting Stolwijk Ontmoet.

Onze sponsoren

Dankzij sponsoring op vele manieren door veel bedrijven, maar ook door organisaties zoals de genie van de Koninklijke Landmacht die hielp tijdens de verbouwing en subsidies van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en het Prins Bernard Cultuurfonds kan de Stichting Stolwijk Ontmoet het eigentijdse en multifunctionele ‘Het Kwartier’ realiseren en exploiteren. Een bordje in de hal herinnert aan deze onmisbare financiële bijdrage.

Stolwijk Ontmoet is door veel bedrijven en ondernemingen in Stolwijk gesteund. Dat Het Kwartier er nu zo stralend en modern uitziet is te danken aan hun enorme inzet en medewerking, spontane en creatieve ideeën.