Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Toreca – Bezoek uit het hiernamaals

Toreca speelt: Bezoek uit het hiernamaals

Toreca’ speelt ‘Bezoek uit het hiernamaals’, een komedie van Hans Schimmel, regie Randy van Vliet. Chaotische taferelen in een woning van een nogal aparte familie met twee broers die van alles een puinhoop maken en een zweverige zus die al niet veel beter is, en bovendien een lijk dat dwarsligt…Kortom genoeg ingrediënten voor een avond lachplezier!

Over het stuk

Fred Bouwman is de enige normale in een nogal aparte familie. Aan de ene kant zijn daar de beide broers, Willem en Hans, die voortdurend voor chaos zorgen. Willem is een computer hacker, die af en toe inlogt op de computers van regeringen en dan voor de nodige problemen zorgt. Hans is een simpele, niet getalenteerde uitvinder.

Aan de andere kant zijn zuster Fenna, die ook niet bepaald bijdraagt om de naam van de familie naar een hoger plan te tillen. Sinds haar bezoek aan India weigert ze zichzelf en haar kleding te wassen. Bovendien doet ze niets zonder eerst de kaarten, de sterren of het koffiedik te raadplegen.

De familieverhoudingen escaleren als Willem een baan als chauffeur van een lijkauto aanneemt. Als de auto het tijdens een rit begeeft, weigert de garage de auto te repareren zolang de kist met de overledene nog in de auto ligt. Gemakshalve wordt het lijk in de woning van de familie Bouwman opgeslagen.

Tickets: €10,00

Ticketverkoop via torecatoneel@outlook.com of tegen die tijd bij Slijterij De Bodega.

Kijk voor meer informatie op de website van Toreca.

Deel dit event