Laden Evenementen

In den beginne

Ze schitterden als finalisten van het BNN programma ‘Ik ga Stuk’ en hun debuut ‘Saampies’ werd met vier sterren bekroond in Trouw. Waar Vlamousse toen maatschappelijke knelpunten op het hakblok legden, hobbelen ze met hun nieuwe voorstelling het persoonlijke pad op. Want jawel, de kinderwens knaagt. En dat is natuurlijk niks nieuws.

Brigitte van Bakel en Maya van As werpen een blik op de voorbeelden die zij als kind hebben gehad. Welke invloed hadden die op hun ontwikkeling, en hoe zouden de dames het zelf aanpakken? Met de nodige humor en haast pijnlijke eerlijkheid sleuren ze hun ouders van hun voetstuk. Maria gaat van haar sokkel en Jezus van het kruis: alles om de kern inzichtelijk te maken. En die kinderen? Die gaan er heus wel komen. Eerst even afrekenen met de erfzonde.

Met ‘In den beginne’ gaat het duo aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad, hoe die hen hebben gevormd en welk voorbeeld zij willen zijn. Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon.

Deel dit event